Rezultati 42. Memorijala Stjepan Grgac

I ovogodišnji Memorijal je uspješno završen! Točno 233 biciklista je danas krenulo u pet utrka u lov na pehare. Najuspiješniji u najtežoj, seniorskoj kategoriji bio je Matija Kvasina koji je stazu dugačku 129 kilometara odvezao za nešto malo više od tri sata.

Naši vozači nisu imali puno sreće ove godine. Najbolje su se snašli naš veteran Slobodan Čalić koji je osigurao drugo mjesto u kategoriji Veteran A i Dario Dovranić koji je u brojnoj kategoriji kadeta držao visoki tempo koji su nametnuli vodeći i u cilj ušao sa glavnom grupom. Najviše nas je iznenadio mladi Leo Belinak koji se, i sam pomalo iznenađen, prvi pojavio na cilju od naših vozača u kategoriji početnika. Nesretnici su bili Mario Leviček kojemu je u presudnim trenutcima utrke pukla guma i Matija Zubatović koji je niti puni kilometar do cilja imao teški pad. Ozljeda koja nije izgledala zastrašujuće bila puno ozbiljnija. Matija je uspio oštetiti tetive koljena ali srećom doktori prognoziraju kratak i uspješan oporavak. Naši ostali vozači; Nikola Zubatović, Dario Ramić i Ivan Novaković marljivo su svladali svoje dionice bez većih problema.

Memorijal 2012 – rezultati

Brojka prijavljenih za ovogodišnji Memorijal se zaustavila na nevjerojatnih 322 natjecatelja. Iznimno nas veseli što je kategorija Početnika najbrojnija sa 120 prijavljenih vozača.

Memorijal 2012 – prijave

Organizacija Memorija Stjepana Grgca ne bi bila moguća bez brojnih sponzora. Možemo se pohvaliti da su naš trud ove godine prepoznale i velike tvrtke poput INE, Konzuma, Velebit osiguranja… ali i veliki broj lokalnih poduzetnika koji nas vjerno podržavaju iz godine u godinu. Kompletnu listu sponzora možete vidjeti na našoj web stranici.