Zimski treninzi

Pozivamo učenike viših razreda osnovne škole, koji se žele baviti biciklizmom, da se upišu u klub. Sve informacije o radu kluba mogu se naći na našoj web stranici. Učenici se mogu upisati u klub na treninzima koji se u zimskom periodu održavaju u staroj školskoj sportskoj dvorani u Ivanić-Gradu (kraj Srednje škole Ivan Švear) ponedjeljkom od 20 do 21 sat.

Prvi zimski trening održati će se 3.11.2014. s početkom u 20 sati. Na trening treba doći u uobičajenoj sportskoj opremi za tjelesni odgoj i to 15-ak minuta prije početka treninga.

Treneri u klubu su:

Učenici koji će redovito dolaziti na zimske treninge, biti će registrirani kao natjecatelji za 2015. godinu i dobiti će priliku natjecati se na klupskim cestovnim utrkama u Ivanić-Gradu i međuklupskim utrkama u Hrvatskoj. Onim najboljim mladim biciklistima koji na zimskim treninzima i kasnije na klupskim utrkama pokažu najbolje rezultate, Biciklistički klub “Ivanić” dodijeliti će na korištenje, uz ostalu sportsku opremu, i klupske sportske bicikle za cestovni biciklizam. Sve ostale podatke vezane za treniranje, natjecanje i postupak registriranja članova biciklističkog kluba, zainteresirani učenici moći će saznati na treningu ili na gore navedene brojeve telefona trenera odnosno na broj telefona 098/288-107 – Mario Biršić (predsjednik kluba).