3. velika nagrada grada Čakovca

Unatoč hladnom i kišnom vremenu u nedjelju ujutro 30. svibnja, vozačice i vozači biciklističkog kluba “Ivanić” nastupili su na kružnoj utrci ulicama grada Čakovca. U organizaciji biciklističkog kluba “Puls” u tri utrke sudjelovalo je ukupno 94 natejecatelja iz 23 kluba iz Slovenije i Hrvatske.

U kategoriji početnici A, B i C od ukupno 40 natjecatelja na startu, naše početnice i početnici ostvarili su sljedeće rezultate: Rodeš Juraj 31. mjesto, Botinčan Mateo 32. mjesto, Rodeš Klara 33. mjesto, Mandić Maja 35. mjesto, Jagić Paola 39. te Jagić Sara 40. mjesto. U kategoriji Kadeta Matija Zubatović zauzeo je 7. mjesto, a Martin Lešković 15. mjesto od ukupno 17 vozača na startu. U kategoriji juniora gdje je nastupio naš Dario Dovranić, nažalost nije bilo plasmana za njega kao i za ostalih 26 vozača u njegovoj kategoriji zbog vremenske rampe gdje je na kraju utrku završilo samo 11 vozača.

cakovec-2015

Nastavljamo dalje s treninzima, u još boljoj formi, pripremamo se za Brdsko prvenstvo Učke koje će se održati 13. lipnja. Do tada… svi zajedno u nedjelju 7. svibnja na već nam poznatu 13. BICIKLIJADU „TURISTIČKIM PUTEVIMA – BICIKLOM DO ZDRAVLJA“ sa startom u 10:00 na Trgu Vladimira Nazora. Vidimo se!

Tekst: Ivica Krsnik