Učka 2015 (Brdsko prvenstvo Hrvatske)

Jučer smo nastupili na Brdskom prvenstvu Hrvatske održanom na Učkoj u organizaciji Biciklističkog kluba Rijeka. U kategoriji juniora nastupio je naš Dario Dovranić, utrka je startala iz Matulja preko Veprinca s završetkom na Učkoj, .

Drugi start mlađih kategorija; kadeta i kadetkinja te početnika i početnica krenuo je s Veprinca. U kategoriji kadeta nastupili su Matija Zubatović i Martin Lešković, dok su u kategoriji početnika i početnica nastupili Mateo Botinčan, Juraj Rodeš, Klara Rodeš i Maja Mandić kojima ovim putem čestitam što su uspješno završili ovu tešku i zahtjevnu utrku. Posebne čestitke početnicama Klari Rodeš i Maji Mandić na osvojenom drugom i trećem mjestu! Bravo cure! Službenih rezultata ostalih vozača nam još nema pa ćete se morati strpiti. Do tada, nastavljamo s treninzima pripremajući se za cestovna prvenstva koja nam stižu.

Učka 2015Naše bicikliste su pratili Silvijo Čičak, Krešimir Grgac i Ivica Krsnik, a velika zahvala ide gospodinu Željku Duhu i obitelji Mandić koji su na utrku vozili dio naše ekipe.

Tekst: Ivica Krsnik