Memorijal Zambelli – Mario pobijedio u kategoriji početnika!

Mario Leviček je pobjednik 25. Memorijala Zambelli u kategoriji Početnika!

Mario Leviček, pobjednik 25. Memorijala Zambelli

Da li treba još nešto dodati? U trenutku kada se klub bori sa financijskim problemima. U trenucima kada je svaki odlazak na utrku upitan. Pa čak i kada se sjetimo da smo prije par dana morali vijećati i odlučiti koju utrku izbaciti iz kalendara, odnosno na koju utrku treba otići. U takvom razdoblju za klub ova pobjeda briše sve negativno i ostavlja jedini smisao postojanja ovog kluba; pružiti generacijama djece da se sportski natječu sa svojim vršnjacima i da ostvare svoj puni potencijal.

Mario je danas odradio veliki posao, Memorijal Zambelli nije nikada bio laka utrka pa tako niti ove godine. Na stazi dugoj 25 kilometara, sa konfiguracijom terena koja se stalno mijenja, nije lako niti doći do kraja kamoli pobijediti. Mario je svoju priliki ugledao i iskoristio kojih pet kilometara prije cilja kada je krenuo u “bijeg” na zadnjem većem usponu. Malu prednost koju je uspio stvoriti očuvao je do cilja u koji ulazi tridesetak sekundi prije ostatka grupe.

Braća Zubatović su također dobro odvezli utrku te su osvojili vrijedne bodove za Kup s tim da moramo pohvaliti Matiju koji je unatoč probušenoj gumi sustigao grupu te osvojio vrijedne bodove za Kup.

Još jednom čestitamo Mariju; nadamo se da je ovo tek prva pobjeda i da ostale slijede uskoro.