Proglašenje sportaša za 2012. godinu

Zadnjeg dana veljače održano je proglašenje najboljih sportaša za 2012 godinu.

Matija Zubatović je dobio posebno priznanje kao sportska nada godine. U svojoj prvoj godini u kojoj se počeo natjecati na klupskim utrkama i na državnim prvenstvima, Matija Zubatović nastupio je na 12 utrka od kojih treba posebno spomenuti odličan rezultat u KUP-u Hrvatske 2012. gdje je osvojio odlično treće mjesto. Tu treba napomenuti da bi taj rezultat bio i bolji da nije bilo nesretnog i vrlo teškog pada na 42. Memorijalu Stjepan Grgac u Ivanić-Gradu koji se dogodio samo nekoliko stotina metara od ulaska u cilj. Zbog te povrede nije mogao nastupiti na zadnjoj KUP utrci koja se održala u Šibeniku ali i bez obzira na to osvojio je brončanu medalju u KUP-uHrvatske 2012.!

Proglasenje najboljih sportaša 2013Mario Leviček je u tijesnoj borbi ostao bez naslova najboljeg u kategoriji “mlađa mladež”. Njegovo osvajanje naslova Nacionalnog prvaka u vožnji na kronometar, pobjeda na utrci u Pazinu i još tri brončane medalje sa Nacionalnog prvenstva na pisti nažalost nisu bili dovoljni.

Dejan Čičak je dobio brončanu plaketu za pet godina sportskog rada. Dugogodišnji član Biciklističkog kluba “Ivanić”, dr. Dejan Čičak, svoju pravu sportsku karijeru započeo je 1994. kad je po prvi puta licenciran kao vozač Biciklističkog kluba Ivanić. Od tada Dejan nije prekinuo rad u klubu te je u nemogućnosti aktivnog nastupanja na utrkama započeo s trenerskim radom u klubu, posebno s mlađim kategorijama a čemu se potpuno posvetio nakon uspješnog završetka studija. Temeljit i predan onome čime se bavi, Dejan Čičak je uz trenerski rad, aktivan u klubu i kao član Nadzornog odbora (od 2007.) a potom i kao član Upravnog odbora BK Ivanić od 2008. godine do danas.