Putevima cvijeća 2013

U organizaciji BK Ciklus, 11. svibnja 2013. održana je cestovna biciklistička utrka “Putevima cvijeća 2013”. Utrka je bila otvorena za sve kategorije te je naš klub nastupio sa tri početnika i jednim kadetom. Početnici su vozili 25 kilometara, dok su ostale kategorije vozile 40 kilometara u zajedničkoj utrci na dosta zahtjevnoj stazi (Donja Lomnica – Lukavec – Markuševec Turopoljski – Dubranec – Petravec – Vukomerić – Markuševec Turopoljski – Lukavec – Donja Lomnica).

Putevima cvijeća 2013Od biciklista BK Ivanića nastupili su braća Zubatović; Matija i Nikola, i Leo Belinak u kategoriji početnika, te Dario Dovranić u kategoriji kadeta. Na svojoj prvoj utrci ove sezone (nakon duge pauze zbog prijeloma ključne kosti) Matija Zubatović je u svojoj kategoriji Početnika A osvojio izvrsno 2. mjesto u vremenu pobjednika. Leo Belinak je utrku završio četvrti, a Nikola Zubatović na šestom mjestu. Za veselje se također pobrinuo i Dario Dovranić koji je izvrsnom vožnjom osvojio 2. mjesto u kategoriji Kadeta, izgubivši prvo mjesto u sprintu za pola kotača.

Raduje nas činjenica da biciklisti BK Ivanić podižu formu iz tjedna u tjedan, te se nadamo da će početkom lipnja, dok su na rasporedu utrke prvenstva Hrvatske, biti u izvrsnoj formi.