Voliš bicikl? Upiši se u biciklistički klub Ivanić!

U Biciklističkom klubu “Ivanić” iz Ivanić-Grada, koji u Ivanić-Gradu djeluje već 43 godine, u toku su upisi u klub učenika osnovnih škola koji se žele aktivno baviti cestovnim biciklizmom.

Pozivamo učenike 5 – 8 razreda osnovne škole koji se žele baviti ovim atraktivnim sportom da se upišu u klub. Sve informacije o radu kluba mogu se naći na našoj web stranici. Učenici se mogu upisati u klub na treninzima koji se u zimskom periodu održavaju u staroj školskoj sportskoj dvorani u Ivanić-Gradu (kraj Srednje škole Ivan Švear) ponedjeljkom od 20:00 do 21:00 sati.

Prvi zimski trening održati će se 04.11.2013. s početkom u 20:00 sati. Na trening treba doći u uobičajenoj sportskoj opremi za tjelesni odgoj i to 15 minuta prije početka treninga (19:45h).

Treneri u klubu su:

Oni učenici koji će redovito dolaziti na zimske treninge, biti će registrirani za 2014. godinu i dobiti će priliku natjecati se na klupskim cestovnim utrkama u Ivanić-Gradu i međuklupskim utrkama u Hrvatskoj. Onim najboljim mladim biciklistima koji na zimskim treninzima i kasnije na klupskim utrkama pokažu najbolje rezultate, Biciklistički klub “Ivanić” dodijeliti će na korištenje, uz ostalu sportsku opremu, i klupske sportske bicikle za cestovni biciklizam. Sve ostale podatke vezane za treniranje, natjecanje i postupak registriranja članova biciklističkog kluba, zainteresirani učenici moći će saznati na treningu ili na gore navedene brojeve telefona trenera odnosno na broj telefona 098 288 107 – Mario Biršić (predsjednik kluba).